Een goed idee en dan nog beginnen

Wanneer u begint aan een nieuwe uitdaging in de vorm van een eigen onderneming komt er vaak meer op u af dan waar u vooraf rekening mee gehouden hebt.

Er komt veel, heel veel  kijken bij zo’n start en de vraag is;  hoe houdt u uw eigen idee goed vast tussen alle regels en de zaken die geregeld moeten gaan worden. Wat is de juiste volgorde en hoe scheidt ik de hoofd- van de bijzaken ?

Aan alles denken kost veel tijd en energie. Wij loodsen u door de eerste storm van chaos heen en denken mee in het plan. U schrijft het tekstuele gedeelte van het ondernemingsplan, wij helpen u met de financiële onderbouwing hiervan. Dit doen wij door uw plan financieel te vertalen compleet met een investerings-, exploitatie- en liquiditeitsbegroting.

Samen zorgen we ervoor dat het financiële concept wordt bewaakt en dat er zo snel mogelijk inzicht wordt verkregen in de resultaten van het bedrijf. We kijken mee en sturen daar waar U en wij het nodig achten.

U kunt zich voornamelijk bezig houden met datgene waar u als bedenker het beste in bent; het uitdragen van uw concept en het maken van de onderneming zoals u het bedoeld heeft.

Starters helpen wij kosteloos op weg naar hun onderneming.

Vraag naar de voorwaarden.

  • Deel deze pagina